Welkom! 

Op deze website kunt u in 2017 en 2018 meedenken/meepraten over de toekomst van Schouwen-Duiveland. Over welke onderwerpen hebben we het? Vanaf het voorjaar 2017 zijn we begonnen met de omgevingsvisie voor het buitengebied’ en de ‘visie Toerisme’, In de loop van 2017 zal daar de ‘Energieagenda aan toegevoegd worden. Deze website is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, maar wij zijn niet de enige initiatiefnemers. Zo wordt de Toeristische visie in co-productie met de toeristische belangenorganisaties zoals de Recron, de Hiswa etc. opgesteld. Ook het opstellen en uitvoeren van de visie voor het buitengebied en uitvoering geven aan de Energie-agenda kunnen en willen we zeker niet alleen.

 

Gebiedsconferentie buitengebied

Gebiedsconferentie buitengebied

Op 23 mei organiseren we een openbare gespreksavond. In drie rondes gaan we met elkaar in gesprek over een breed scala aan onderwerpen. Denk dan aan onderwerpen als het hergebruik van vrijkomende gebouwen, landschapskwaliteiten, de activiteiten in het buitengebied, het zoutwaterprobleem voor de landbouw, de toekomst van de landbouw, vernieuwende concepten, zonne-energieparken, wonen in het buitengebied, de toekomst van de Grevelingen etc.
Lees meer
Pagina 4 van 4 Eerste 123[4] VolgendeLaatste

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'De omgevingsvisie buitengebied' en 'De toekomst van toerisme' Schouwen-Duiveland

meld je dan hier aan!